Όλα τα delivery εστιατόρια της περιοχής σας με ένα click στην οθόνη σας !
 
Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018
 
 
Επιλέξτε την περιοχή σας, την κουζίνα της επιλογής σας και με ενα click στην οθόνη σας θα εμφανιστούν όλες οι γευστικές επιλογές από τα καλύτερα delivery εστιατόρια της περιοχής σας.
Επιλέξτε την περιοχή σας:
Επιλέξτε την κουζίνα σας:
 
 
 
 

Εισάγετε το Email σας!
Email:
 
Το όνομά σας:
Το email σας:
Όνομα φίλου/φίλης:
Email φίλου/φίλης:
To email που θα λάβει:
#Όνομα φίλου/φίλης#,

Αν θελεις να παραγγείλεις φαγητό απο delivery ψάξε στο Iamhungry.gr.
Ολα τα delivery εστιατόρια της περιοχής σου με ένα click στην οθόνη σου.

#Το όνομά σας#
 

   
εγγραφή διαγραφή
 
 
 
Ποιοί Είμαστε
 
To IamHungry.gr δημιουργήθηκε από νέους ανθρώπους που ο περιορισμένος ελεύθερός χρόνος δεν επιτρέπει την καθημερινή απόλαυση ενός καλομαγειρεμένου σπιτικού φαγητού. H έντιμη προσπάθεια των εστιατορίων διανομής φαγητού να μας ενημερώσουν για τις νεές τους γεύσεις και υπηρεσίες μέσω της διανομής φυλλαδίου δέν είναι επαρκής.

Πολλές φορές το φυλλάδιο ενός εστιατορίου delivery που μας άρεσε είχε χαθεί, η ενημέρωση για νέα πιάτα και τιμές έπρεπε να περιμένει την επόμενη διανομή φυλλαδίων, η δυνατότητα να δοκιμάσουμε κάποιο άλλο εστιατόριο delivery της περιοχής μας εξαρτώταν από το αν θα έφτανε το φυλλάδιο του κάτω από την πόρτα μας. Σιγά σιγά αρχίσαμε να μαζεύουμε τόσα πολλά φυλλάδια από διάφορα εστιατόρια με αποτέλεσμα η επιλογή εστιατορίου delivery να είναι χρονοβόρα και βαρετή. Τέλος σκεφτήκαμε οτί είναι κρίμα τόσο χαρτί να καταναλώνεται για κάτι το οποίο θα μπορούσε να υπάρχει σε ηλεκτρονική μορφή και να εξυπηρετεί καλύτερα εσας και τα εστιατόρια διανομής ετοίμου φαγητού.

Το IamHungry.gr σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε την κουζίνα που επιθυμείτε την περιοχή που βρείσκεστε και με ένα click αμέσως θα εμφανιστούν τα καλύτερα εστιατόρια delivery με την κουζίνα της επιλογής σας πρόθυμα να σας εξηπηρετήσουν είτε μέσω της online παραγγελείας (αν το υποστηρίζει το εστιατόριο) είτε μέσω της τηλεφωνικής παραγγελείας. Σας παρέχει την δυνατότητα να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας εστιατόρια ώστε να μπορείτε να τα αναζητήσετε άμεσα, στις online παραγγελίες να κρατάτε ιστορικό των παραγγελιών σας, να βαθμολογήσετε αν επιθυμείτε κάποιο εστιατόριο, και να εκμεταλευτείτε προσφορές που κάνουν για εσάς τα εστιατόρια – delivery μέσω του IamHungry.gr.
 
Καλή σας όρεξη !!!